Koppert Cress


 

Koppert Cress kruiden geven uw gerechten een speciale en persoonlijke toets:

  • Affila cress: lekker met salades en koude gerechten, zachte smaak.
  • Chili cress: uitstekend bij vis, geeft een smaak van mosterd.
  • Rock chives: wordt onder andere gebruikt op bruchetta, lichte knoflook smaak.
  • Astina cress: smaakt lekker bij dessert, geeft een anijs smaak.
  • Basil cress: lekker bij tomaten en mozarella, geeft een vleugje basilicum.
  • Red mustard cress: gebruikt bij vis, smaak van lichte mosterd.
  • Tahoon cress: zeer lekker bij wildgerechten, heeft een smaak van paddestoel.
  • Ghoa cress: bijzonder lekker in soep, geeft een milde koriander smaak.
  • Sakura cress: smaakvol in borrelhapjes en salades, smaak van radijs en rammenas.
  • Limon cress: uitstekend bij schaal- en schelpdieren, geeft een anijs en limoen smaak.

 

De meest voorkomende Koppert Cress kruiden hebben wij in voorraad, maar liefst bestelt u vooraf wat je wenst.